Disclaimer

Welkom bij Lokaaldaten.nl. Door deze website te bezoeken, stem je in met de voorwaarden van deze disclaimer. Lokaaldaten.nl biedt informatie over lokale date-ideeën, bezienswaardigheden en locaties. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie die op deze website wordt getoond.

Informatie doeleinden

De informatie op Lokaaldaten.nl is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij streven ernaar om de informatie zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, maar wij bieden geen garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten of diensten die op deze website worden vermeld.

Externe links

Lokaaldaten.nl kan links bevatten naar andere websites die niet worden beheerd door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of enige andere aspecten van deze websites, en wij bieden geen garantie of verklaringen over de informatie die op deze websites wordt getoond. Het gebruik van dergelijke links is op eigen risico.

Gebruik op eigen risico

Het gebruik van de informatie op Lokaaldaten.nl is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website, inclusief maar niet beperkt tot schade of verlies als gevolg van virussen of andere schadelijke elementen.

Geen professioneel advies

De informatie op Lokaaldaten.nl mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Wij bieden geen garantie of verklaringen over de geschiktheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie voor een specifiek doel. Voor professioneel advies dien je een gekwalificeerde deskundige te raadplegen.

Intellectueel eigendom

De inhoud van Lokaaldaten.nl is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. De inhoud, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, gedistribueerd, verzonden, gepubliceerd, geüpload, gepost of op andere wijze worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaren van Lokaaldaten.nl.

Wijzigingen in de disclaimer

Lokaaldaten.nl behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met de meest recente versie van deze disclaimer.

Als je vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.