Home Blog Tinder tips

Tinder tips

0

Tinder is een erg populaire manier van online daten. Er zijn zelfs mensen welke op Tinder zitten terwijl ze nog nooit op een online dating sites zijn geweest.

In dit artikel zullen we je een aantal Tinder tips geven waarmee je je kansen op een Tinder date vergroot.

Tip 1. De foto’s

Primair is Tinder een App gebaseerd op foto’s. Het zal je dan ook niet verbazen dat je profiel foto van doorslaggevend belang is bij het vinden van matches. Als je een slechte profielfoto hebt dan zullen maar weinig mensen gaan uitzoeken of je dan misschien een leuke persoonlijkheid hebt.

De belangrijkste foto is de eerste foto, de foto van je gezicht. Dit zal ook je leukste foto moeten zijn. Aantrekkelijke vrouwen in grote steden gaan echt niet kijken hoe je op je andere foto’s staat als de eerste foto ze al niet aanspreekt.

De foto van je gezicht moet een foto zijn zonder dat je een zonnebril op hebt. Met een vriendelijk gezicht. Het liefst gebruik je hier geen selfie voor, of in ieder geval een foto waarop niet duidelijk is dat het een selfie is.

Als tweede foto op Tinder kan je een foto gebruiken waarop je lichaam en houding op te zien zijn. Je zou een foto kunnen gebruiken waar je met vrienden opstaat zodat je een referentiekader hebben voor je figuur en lengte.

Bij je derde foto zou je een foto kunnen plaatsen waarop te zien is wat je passies zijn. Bijvoorbeeld een sport welke je graag doet of iets wat onderdeel is van je leefstijl. Lekker koken bijvoorbeeld. Als je graag een muziekinstrument bespeelt dan kan je hier een ook een foto van op Tinder plaatsen.

2. Je profiel

Je Tinder profiel is niet echt de plaats om de mysterieuze man te gaan uithangen. Geïnteresseerde vrouwen zullen meer van je willen weten, het is daarom belangrijk dat je je profiel invult. Hou het beknopt en bondig, beschrijf jezelf in 1 tot 3 zinnen.

Met je profiel wil je emoties opwekken en niet alleen maar droge feitjes opnoemen. Het is daarom oké om net even een beetje anders te zijn of grappig. In je profiel wil je de stof geven welke vrouwen kunnen gebruiken om een conversatie gaande te houden. Vertel daarom iets leuks over jezelf zodat ze iets hebben om over door te vragen.

De meeste vrouwen beslissen binnen een paar seconden of ze iemand leuk vinden of niet. Verkoop jezelf daarom zo goed mogelijk in de korte tijd die ze voor je hebben.

Bijvoorbeeld:
Chefkok uit Zandvoort – Verslaafd reizen en kitesurfen.
Probeer clichés te vermijden zoals verslaafd aan lekker eten en luistert graag naar muziek. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet van lekker eten houdt en graag naar muziek luistert. Communiceer wat jou uniek of bijzonder maakt.

3. Een conversatie starten

Zodra je een match hebt dan heb je nog een miljoen manieren om het te verpesten. Het is daarom goed om te weten hoe je op Tinder een conversatie houdt. Op de eerste plaats zal je moeten laten merken dat je geïnteresseerd bent zonder wanhopig over te komen.

Als je openingszinnen wilt gebruiken dan zullen deze geen seksuele intentie moeten hebben. Dit werkt averechts. Als je dan al openingszinnen wilt gebruiken dan zal je in ieder geval geen standaard openingszin moeten gebruiken. Er bestaat dan het risico dat ze deze openingszin al gehoord heeft waarmee je niet echt overkomt als iemand die zelf creatief is. Als je een openingszin gebruikt dan zal deze gericht moeten zijn op de leuke tijd welke jullie kunnen hebben als jullie met elkaar afspreken.

Het meeste kans op succes heb je met zinnen welke een emotie triggeren. Als je niet goed weet waarover je moeten praten dan kan je iets vragen over haar foto of profiel beschrijving. Als ze van sporten houdt dan kan je haar vragen welke sporten ze doet en het leukst vindt. Als ze van reizen houdt dan kan je vragen waar haar laatste reis naar toe was. Er zijn altijd wel aanknopingspunten te vinden om een conversatie te starten en op gang te houden.

Op een gegeven moment kan geïnformeerd worden naar wat voor werk je doet. Het is hierbij zaak dat je eerlijk bent, zoals je eigenlijk over alles eerlijk zou moeten zijn. In sommige gevallen kan het echter geen kwaad om een beetje creatief te zijn met hoe je de waarheid communiceert. Als je werkloos bent dan kan je zeggen ‘Ik ben werkloos en weet niet hoe het verder moet en wat ik eigenlijk wil’. Dat is misschien wel de waarheid maar je zal over kunnen komen als iemand die werkloos is en in de put zit. Je zou dan beter iets kunnen zeggen in de trant van ‘Ik begin binnenkort aan een nieuw zakelijk avontuur’ of ‘Ik ben bezig met het uitwerken van ideeën voor een start-up’. De situatie waarin je zit is hetzelfde: je zit momenteel zonder inkomsten alleen schep je een wat positiever beeld erover.

Het doel van de conversatie zal natuurlijk een afspraak moeten zijn. Probeer hier tijdens de conversatie dan ook zo snel mogelijk naar toe te werken. In het echte leven kan je jezelf beter uitdrukken als via berichtjes en je kan in het echte leven een veel betere indruk van elkaar krijgen. Als je een afspraak gaat voorstellen dan is het zaak om nonchalant over te komen en niet als een behoeftige creep. Het beste kan je een eerste afspraak gewoon ergens houden waar jullie rustig wat kunnen drinken. Als al snel blijkt dat er geen klik is of dat het toch niets gaat worden dan kan je afspraak makkelijk na het drankje afbreken. Als je ergens uit eten gaat dan zit je ermee dat je misschien al eten hebt besteld en daarop nog moet wachten alvorens jullie je eigen weg kunnen vervolgen. Ook plaatsen zoals een bioscoop of een concert zijn niet echt geschikt als plaats voor een eerste date. Dit zijn geen plaatsen waar je goed met elkaar kunt praten en het is bij een eerste date toch echt de bedoeling dat je elkaar beter leert kennen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *