Home Blog Online dating nog altijd populair

Online dating nog altijd populair

0

Nog steeds neemt het aantal datingsites in ons land toe. Elk jaar zien we tientallen nieuwe datingsites erbij komen, maar er verdwijnen er ook steeds weer een aantal. Voor nieuwe datingsites is de grootste uitdaging om nieuwe leden aan te trekken. Helaas lukt dit in de meeste gevallen niet of nauwelijks. Veel singles die besloten hebben om zich in te schrijven bij een datingsite kiezen namelijk voor een bekende website zoals Relatieplanet of Lexa. Daardoor blijven dit ook de populairste datingsites met de meeste leden. Online dating wordt ook wel vaak gezien als de meest effectieve manier om de liefde te vinden. Doordat de meeste datingsites gebruik maken van een zogenaamd matchmaking systeem wordt je als lid gekoppeld aan een ander lid. Hierbij wordt gekeken naar jouw karaktereigenschappen en wensen. Door het invullen van uitgebreide vragenlijsten wordt jouw ideale partner gevonden.

Datingsites & dating apps

Veel jongeren verkiezen gratis apps boven een datingsite. Voornamelijk Tinder en Happn zijn populaire dating apps voor singles onder de 30 jaar. Deze apps worden dan ook voornamelijk voor one night stands gebruikt. Wanneer singles op zoek zijn naar een serieus contact dan zullen zij zich eerder inschrijven bij een datingsite.

Vreemdgaan datingsites

De meest opmerkelijke datingsites zullen waarschijnlijk voor veel mensen de zogenaamde “vreemdgaan datingsites” zijn. Ze richten zich specifiek op buitenechtelijke affaires en flirten met andere gebonden leden. Je zult vast wel eens gehoord hebben van de website “Second Love”. Met slogans als “Flirten is niet strafbaar” of “Ben jij ook gelukkig getrouwd, ik ook!?” Halen ze de woede van veel mensen op de hals. Dit is echter niet de enige datingsite die zich specifiek op vreemdgaan en overspel richt. Het laatste jaar hebben veel Nederlanders zich ingeschreven bij datingsite Victoria Milan. Deze datingsite was buiten Nederland al erg populair en lijkt nu ook in ons landje voor de nodige reuring te gaan zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *