Home Blog De beste pick up artist technieken

De beste pick up artist technieken

0

Als het op vrouwen versieren aankomt dan gaat het vooral op de versier technieken welke je gebruikt. In dit artikel ga je de beste versier technieken leren welke door pick up artist worden gebruikt.

Hoe je pick up artist technieken gebruikt

De beste manier om de pick up artist technieken goed onder de knie te gebruiken is door ze ‘in het veld’ te gaan uitproberen. Op alle soorten vrouwen. Oefening baart kunst. Richt je daarom niet alleen op de weekenden om je technieken te gaan oefenen maar gebruik bijvoorbeeld ook de lunch pauzes van je werk om ze te kunnen uitproberen en te verbeteren.

De stop techniek

De stop techniek is bedoeld om een vrouw op straat aan te kunnen spreken. Het doel is haar aandacht te krijgen. Je gaat simpelweg naast een vrouw lopen die je wilt aanspreken. Je gaat ietsje schuin voor haar lopen waarna je met je handen gebaart om te stoppen. Vervolgens zeg je “Sorry, ik wil je iets vertellen / of iets vragen…”. Dat is het, meer niet. Nu heb je haar aandacht en ze zal naar je luisteren. Vanaf dit punt komt het aan op je follow up technieken.

Sociale status

Werk aan je sociale status. Voor vrouwen is sociale status belangrijk en ze vallen op mannen met een goede sociale status.

Als je met een brede glimlach op een foto staat met twee mooie vrouwen dan is dit goed voor je sociale status. Vrouwen zullen dit aantrekkelijker vinden dan dat je op de foto staat met een groep mannen. Maak hier gebruik van op bijvoorbeeld social media.

Begin je sociale leven zo in te delen dat je een cirkel van mooie vrouwen en mannen met status om je heen krijgt. Hiermee verhoog je je eigen sociale status waarmee je aantrekkelijker voor vrouwen wordt en het makkelijker wordt om vrouwen te versieren.

De directe opening

Vrouwen houden van mannen met een alpha houding. Mannen welke direct zijn, zelfvertrouwen hebben en nergens voor terugdeinzen. Met de directe opening laat je zien dat je een dominante alpha man bent.

Deze techniek kan je overal toepassen en werkt op prima op straat. Als je een leuke vrouw ziet lopen dan stap je er gewoon op af en zeg je ‘Hey, ik zag je lopen en ik moest je gewoon even gedag komen zeggen omdat je er zo geweldig uit ziet’.

De indirecte opener

De directe opener is niet voor iedereen weggelegd. Als je nog onervaren bent in het versieren van vrouwen dan zal eerst je zelfvertrouwen nog moeten groeien. Je kan dan gebruik maken van de indirecte opener. De indirecte opener is wel minder effectief als de directe opener, je kan er wel het ijs mee breken en daar gaat het uiteindelijk om.

Bij een indirecte opener spreek je een leuke vrouw aan met een smoesje. Zo kan je iemand aanspreken om de weg te vragen. Een laagdrempelige manier om aan de praat te raken.

Wek interesse

Het is van belang dat haar interesse wekt, je wilt dat ze nieuwsgierig wordt en waardoor er een verlangen wordt opgebouwd. Een verlangen om meer over je te weten wat zal eindigen in een verlangen naar jou.

Om haar interesse te wekken kan je van eenvoudig technieken gebruik maken. Een techniek welke eenvoudig aan te leren is en effectief is het maken van aannames. Wat je namelijk moet voorkomen is dat een gesprek gaat lijken op een interview of nog erger, een kruisverhoor.

Een aanname welke je kunt maken is bijvoorbeeld: “Je komt uit Spanje toch?”. Je hebt geen idee waar ze vandaan komt, maar Spanje zou gezien haar donkere haar kunnen. In het geval je het goed hebt dan zal ze onder de indruk zijn van je inzicht en als je het fout hebt dan wordt het alleen maar interessanter. Het zal haar aan het denken zetten waarom je dat denkt, ze wordt nieuwsgierig en geïnteresseerd. Vervolgens zou je kunnen vragen waar ze dan wel vandaan komt en ontstaat er een gesprek.

Raak haar aan

Iemand aanraken zorgt snel voor vertrouwen en je stelt er iemand mee op haar gemak. Het bouwt tevens aantrekkelijkheid op. Tijdens een gesprekje kan je (kort) je hand op haar schouder leggen of even haar arm vastpakken. Zorg er wel voor dat je dit nooit langer dan enkele seconden doet anders komt het juist creepy over.

Als je merkt dat ze de aanrakingen prima vindt kan je dit gaan uitbouwen naar de meer erotische zones. Je kan haar aanraken op de benen of haar gezicht. Als ze zich weg trekt dan is het een teken dat ze dit (nog) niet wilt. Als ze het toelaat dan zal ze het prettig vinden. Je kan haar dan gaan aanraken om haar middel of haar buik. Als ze dit allemaal prima vindt dan mag je ervan uit gaan dat ze zich tot je aangetrokken voelt.

Haar nummer vragen

Als je iemand bijvoorbeeld op straat hebt aangesproken dan is het zaak om haar nummer te vragen, zodat afgesproken kan worden voor een date. Zeg haar iets in de trant van “Oke, luister, ik moet nu gaan maar we zouden samen eens wat kunnen gaan doen. Wat is je nummer? Dan stuur ik je een berichtje.”

Je kan, als je daar de tijd voor hebt, ook een voor een directe date gaan. “Hey, ik weet niet wat je plannen zijn? Maar ik heb nog wel even om een kop koffie te gaan drinken.”

Tot slot: vrouwen versieren is een kwestie van zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen bouw je alleen maar op door veel te oefenen. Je zult merken dat het versieren steeds makkelijker zal gaan zodra je zelfvertrouwen beter wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *